به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، روح الله سهرابی اظهار داشت: اسناد راهبردی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مهمترین سند جهت حرکت و نیل به اهداف علمی و نیز مبنایی مهم جهت ارزیابی عمکرد آنهاست. بنابراین لزوم تدوین سند راهبردی بر مبنای روش و شیوه نامۀ علمی جزء مهم و زیربنایی برای حرکت رو به پیشرفت و جلوگیری از آسیب های پیش روی دانشگاه هاست.
مشاور وزیر در برنامه ریزی و مدیریت راهبردی افزود: «شیوه نامۀ جدید تدوین اسناد راهبردی مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری» که بر مبنای ساعت ها کار مطالعاتی و فکری و مقایسۀ اسناد راهبردی دانشگاههای برتر انجام گرفته است، در خرداد ماه سال جاری ابلاغ شد.
وی ادامه داد: در همین راستا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی نامهای به رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری ابلاغ کرد تا اسناد مصوب قبل از شهریور ۱۴۰۱، براساس شیوهنامۀ جدید بازنگری شده و مؤسساتی که در حال تدوین سند برنامه هستند تا شش ماه آینده به این مهم اقدام کرده و فرایند تصویب سند را در هیأت های امنا پیش برند.
سهرابی گفت: در ماه های گذشته برخی دانشگاه ها و مؤسسات که مبادرت به تدوین اسناد راهبردی خود نموده اند، همکاری خوبی در این زمینه داشته و اسناد آنها ضمن ارزیابی توسط کارشناسان، در چرخۀ اصلاح و نهایی سازی گرفته است. همچنین اسناد راهبردی برخی دیگر از دانشگاه ها نیز تأیید و در اختیار هیأت امنا قرار گرفته است.
مشاور وزیر در برنامه ریزی و مدیریت راهبردی تأکید کرد: مقرر شده است با توجه به اهمیت موضوع، دو شاخص تدوین و بازنگری سند راهبردی و همچنین اجرای برنامۀ عملیاتی مبتنی بر سند راهبردی به عنوان شاخص های رتبهبندی مؤسسات و انتخاب رؤسای برتر اضافه شود.
نظر شما